Diensten

Aris Hotel Grand Place Brussels by Arbany Hotels

Check-in: U heeft vanaf 15:00 uur toegang tot uw kamer.

Vroege check-in: Waar mogelijk zal ons team u voor 15.00 uur graag toegang tot uw kamer geven. Als u de toegang tot uw kamer vanaf 8 uur wilt garanderen, dient u bij het reserveren een extra 35 € te betalen

Check-out: Op de dag van vertrek wordt u verzocht uw kamer uiterlijk om 11.00 uur te verlaten.

Late check-out: Waar mogelijk, zal ons team u graag laten genieten van uw kamer tot 14:00 uur op de dag van uw vertrek. Om van deze service te genieten, moet u bij het reserveren een extra 35 € betalen.

Openingstijden: Ons team van receptionisten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U kunt dus inchecken op een tijdstip dat u uitkomt en vanuit het hotel komen en gaan wanneer u wilt.

Fiber WiFi-verbinding: In uw kamer en in de lobby heeft u gratis een WiFi-verbinding met een onbeperkte bandbreedte.

Dieren: Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in het hotel.

Bagage-opslag: Onze bagage-opslagruimte is gratis tot uw beschikking, voor degenen die vóór 15.00 uur aankomen, en voor diegenen die een paar uur willen rondwandelen zonder uw bagage na te zijn uitgecheckt.

Strijkfaciliteiten: Indien nodig staan ​​een strijkijzer en een strijkplank tot uw beschikking in onze bagageruimte.

Kaart van de stad: Kaarten van Brussel en zijn metronet zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie.

Rondleidingen door de stad: Je kunt kaartjes kopen voor de verschillende rondleidingen die Brussels City Tours aanbiedt bij onze receptionisten. U vindt alle informatie die u nodig heeft door hier te klikken.

Parkeren: Helaas heeft Hotel Aris geen parkeerplaats. We raden echter de parkeerplaats van de Carrefour de l'Europe aan in de buurt van het centraal station, dat 24 uur per dag geopend is en slechts 2 minuten van het hotel verwijderd is.

Betaling: De accommodatie kan om vooruitbetaling vragen. De accommodatie behoudt zich het recht voor om voor aankomst een pre-autorisatie uit te voeren op de creditcard.