Aris Hotel Grand Place Brussels by Arbany Hotels

IN HET HART VAN BRUSSEL

Instagram account        facebook account        linkedin account

 

Ervaar de Grote Markt in een nieuw ingericht hotel in de hoofdstad van de Europese Unie.

 

Wij nodigen u uit om ons hotel te ontdekken, perfect gelegen in het centrum van Brussel. Beleef een onvergetelijke ervaring in het ARIS Grand-Place door zijn hedendaags design en warme uitstraling.

Geniet van onze ideale ligging, zodat u de wonderen van de stad te voet kunt verkennen. Ontdek op een steenworp afstand van het hotel het prachtige Grote Marktplein en proef de authentieke Belgische chocolade, frietjes en wafels.

Ontdek de beroemdste activiteiten van de hoofdstad op een steenworp afstand van het hotel, zoals het Manneken Pis of de prestigieuze "Galeries Saint-Hubert".

Ons hotel ligt ook op wandelafstand van de lange Rue Neuve met zijn vele winkels, en dicht bij de chique en elegante wijken van de Louizalaan en de decoratiewinkels Flamant. 

EEN ERVARING IN HET HART VAN HET BRUSSELS LEVEN

Of u nu op zoek bent naar een trendy bar, een sterrenrestaurant of een lekker Belgisch biertje, ons team zal u adviseren over de beste plekken om naartoe te gaan.

Neem de tijd om door de straten van Brussel te slenteren en geniet van de mooie huizen en prestigieuze wijken. Een stad boordevol cultuur door zijn musea en architectuur.

Boek hier uw overnachting

Kom en ontdek onze moderne kamers die u een kleurrijke ervaring zullen bezorgen in het hart van Brussel. Geniet van de rust van onze kamers op slechts 100 meter van de Grote Markt.

Ruim en comfortabel, u zult zich thuis voelen tijdens uw verblijf in het ALMA Grand Place. In uw badkamer vindt u onze reeks Rituals Cosmetics producten.

 

BOEK NU

Je zult profiteren

Om uw ervaring onvergetelijk te maken, profiteert u in ons hotel van vele voordelen en diensten.

De beste attracties voor de deur!

Onze premiumlocatie recht tegenover Brussels City Tours houdt u op de hoogte van de beste sites en alle leuke activiteiten die u in deze diverse stad kunt doen.

Laat ons weten wat je denkt !

Hoe was uw verblijf in Hotel Aris ?    leave a review on google  Leave a review on Tripadvisor     

Wil je meer zien ?

 

    Résultat d'image pour l'icône instagram     Résultat d'image pour l'icône Facebook          App, N / B, LinkedIn, Logo, Médias, Populaire, Icône Sociale - Arbany Hotels